reklama
kategoria: Miasto
23 grudzień 2011

Nie bójmy się lepić pierogów

zdjęcie: Nie bójmy się lepić pierogów / Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Po ugotowaniu, dla uzyskania lepszego smaku możemy nasze pierogi podsmażyć na patelni.
Pierogi z farszem, przygotowane z mięsem, twarogiem, owocami, a na Święta Bożego Narodzenia z kapustą i grzybami. Wytrawne czy na słodko, gotowane czy smażone najlepiej smakują gdy... ulepimy je sami!
REKLAMA
pogoda Żywiec
-1.6°C
wschód słońca: 07:06
zachód słońca: 15:53
Koronawirus
śląskie
reklama

Kalendarz Wydarzeń / Koncertów / Imprez w Żywcu

kiedy
2024-11-26 12:00
miejsce
Miejskie Centrum Kultury, Żywiec,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-26 17:00
miejsce
Miejskie Centrum Kultury, Żywiec,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-27 20:00
miejsce
Miejskie Centrum Kultury, Żywiec,...
wstęp biletowany
kiedy
2024-11-29 18:00
miejsce
Miejskie Centrum Kultury, Żywiec,...
wstęp biletowany